ENGLESKI MEDIJI

Robben najbolji, Olić do njega

Foto: AFP
Robben najbolji, Olić do njega
08.04.2010.
u 09:51
U velikom nogometnom englesko-njemačkom ogledu u Ligi prvaka ovom je prilikom deblji kraj izvukao Manchester United. Bayern je zbog pogotka više u gostima (4-4) učinio proboj prema polufinalu.
Pogledaj originalni članak

Manchester je vodio u Allianz Areni sa 1-0, ali su poraženi sa 2-1, a Fergusonova je momčad u uzvratu imala i 3-0, ali su na kraju pobijedili s nedovoljnih 3-2.

Strijelci za Bayern i veliki junaci uspjeha na Old Traffordu bili su Ivica Olić i Arjen Robben. Nije čudno da su svi engleski mediji baš njih dvojicu gurnuli u prvi plan i nazvali ih "krvnicima Manchesterovih nadanja".

Nizozemac Robben fantastičnim pogotkom priskrbio je titulu igrača utakmice. Times ga je ocijenio osmicom, a drugu najbolji ocjenu u redovima gostiju dobio je hrvatski reprezentativac Olić (sedmicu).

Sky Sports je Robbena ocijenio devetkom, a Olića sedmicom, ocjenom kakvu su zavrijedila još petorica igrača Bayerna (Butt, Demichelis, Ribery, Lahm i Van Buyten).

Čitatelji portala Sky Sports.com Olića su stavili na drugo mjesto vrijednosti u momčadi Bayerna, s prosječnom ocjenom 7,3. Robben je sa 7,8 bio prvi igrač münchenskog kluba.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

M9
mario_911
10:35 08.04.2010.

batistuta gabrijele.....za tebe je Olić pele!!!!