Žele ga na Rujevici

Rijeka sa Sampdorijom pregovara o Lorencu Šimiću

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Rijeka sa Sampdorijom pregovara o Lorencu Šimiću
02.08.2019.
u 07:53
Ovaj 22-godišnji stoper savršeno se uklapa u viziju poslovanja riječkog kluba koji radi na tome da kupi talentiranog igrača koji nije uspio u inozemstvu, oživi mu karijeru i onda ga proda dalje tako da zaradi na njemu
Pogledaj originalni članak

Rijeka želi iz talijanskog prvoligaša Sampdorije dovesti bivšeg stopera Hajduka Lorenca Šimića. Šimić je lani bio na posudbi u SPAL-u, sezonu prije toga u Empoliju i čini se da se zasitio seljakanja po Italiji te želi napustiti Sampdoriju.

Ovaj 22-godišnji stoper savršeno se uklapa u viziju poslovanja riječkog kluba koji radi na tome da kupi talentiranog igrača koji nije uspio u inozemstvu, oživi mu karijeru i onda ga proda dalje tako da zaradi na njemu.

Nije poznato koliku bi odštetu Sampdorija mogla tražiti, ali ne očekuje se da su njeni apetiti veliki s obzirom na to da Šimić više vremena provodi na posudbama nego u klubu.

>> Najskuplji dosadašnji transferi ovog ljeta

Foto: Reuters/Pixsell
Transferi
Foto: Reuters/Pixsell
Joao Felix
Foto: Reuters/Pixsell
Antoine Griezmann
Foto: DPA/Pixsell
Eden Hatard
Foto: Reuters/Pixsell
Matthijs De Ligt
Foto: DPA/Pixsell
Lucas Hernandez
Foto: Reuters/Pixsell
Frenkie de Jong
Foto: PA/Pixsell
Rodri
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Luka Jović
Foto: Reuters/Pixsell
Tanguy Ndombélé
Foto: Reuters/Pixsell
Aaron Wan-Bissaka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.