aktivirana klauzula

Rijeka produljila ugovor s Kramarićem i još sedmoricom

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Rijeka produljila ugovor s Kramarićem i još sedmoricom
17.12.2014.
u 22:11
Ipak, teško je vjerovati da će prvi napadač kluba s Kantride ostati i nakon zime.
Pogledaj originalni članak

Uprava Rijeke produljila je ugovor s najvećom zvijezdom Andrejem Kramarićem, ali i s Vargićem, Tomečakom, Leškovićem, Mitrovićem, Jugovićem, Kvržićem i Sharbinijem.

Iako je teško vjerovati da će prvi napadač kluba s Kantride ostati nakon zime jer ponuda je svakim danom sve više, Rijeka je na ovaj način aktivirala klauzulu budući da je ugovor potpisan na dvije plus dvije godine.

Prve dvije godine ugovora istječu mu sljedećeg ljeta i da nije aktivirana klauzula Kantridu bi Kramarić tada mogao napustiti bez odštete. Također, u slučaju ostanka do kraja sezone Kramariću će sigurno biti povišen ugovor prema kojem sada dobiva tek 50-ak tisuća eura godišnje, a što je daleko od najplaćenijih igrača Rijeke.

>>Andrej Kramarić: 'Ne spavam noćima zbog transfera'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

VL
vladek
06:54 18.12.2014.

Kramariću,dobra poteza,jer bi drugdje grijao klupu,nisi ti takova zvijezda .Novinari su te napuhali.Zadnje dve,tri tekme si bio za curac LP

VK
vječni krojf
10:48 18.12.2014.

Meni se cini da su one strasne ponude za Kramarica napuhane.Neznam cemu potpisivanje ugovora ako ce se prodati vec ove zime?Zasto nije malo pricekao,pa onda novi ugovor potpisao?Sada ce mu biti kod transfera jer ce osteta biti veca.Da je to napravio Dinamo svi bi rekli da je to Mamiceva diktatura,da je igrac izlozen u izlogu morao produziti ugovor.Sta ce sada reci tata Kramaric.Rijeka ih je dobro slozila,a kad je Andrej igrao u Dinamu trazio je kruha preko pogace.Nije bas sve dobro promisljeno ali neka mu je srecno.

Avatar flame
flame
06:43 18.12.2014.

"Tek 50-ak tisuća eura godišnje"... jadničak. To je samo pet puta više od liječnika ili sveučilišnog profesora. Kako li je trčati za tu siću, a pogotovo izdržavati naporni ritam četvrtak-nedjelja...