TRAGIČNO

Reprezentativac Afganistana preminuo nakon pada sa zrakoplova: Nadao se bijegu...

Foto: Reuters/Facebook
Foto: Reuters
19.08.2021.
u 16:47
Anwari je bio jedan od tisuća Afganistanaca koji su pohrlili na međunarodnu zračnu luku Hamid Karzai, dan nakon što su talibani zauzeli glavni grad Afganistana, nadajući se da će ući u zrakoplov.
Pogledaj originalni članak

Jedan od ljudi koji je tragično pao iz američkog vojnog aviona C-17 koji je poletio iz Kabula bio je mladi afganistanski nogometni reprezentativac, saznaje AFP.

Zaki Anwari, mladi nogometaš, preminuo je nakon pada s američkog vojnog zrakoplova pri evakuaciji iz Kabula.

Anwari je bio jedan od tisuća Afganistanaca koji su pohrlili na međunarodnu zračnu luku Hamid Karzai, dan nakon što su talibani zauzeli glavni grad Afganistana, nadajući se da će ući u zrakoplov. Navodno se popeo na avion C-17 koji je trebao krenuti iz Kabula, ali je iz njega ispao.

 

Anwari je igrao za mladu nogometnu reprezentaciju Afganistana.

>>> Analiza situacije u Afganistanu nakon povlačenja Amerikanaca i saveznika

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.