Slobodna borba

Reljićev nokaut nogom u dalekom Vladivostoku

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Reljićev nokaut nogom u dalekom Vladivostoku
01.09.2013.
u 07:00
Rus je ušao u borbu s dvije pobjede i pet poraza, a šesti je doživio već u prvoj rundi jer ga je Zadranin pogodio nogom u jetru.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prije toga izgubio borbu u Poljskoj, hrvatski borac slobodne borbe Goran Reljić morao je potegnuti do dalekog Vladivostoka.

Borac koji je nekad imao ugovor s američkim UFC-om, ovaj puta se borio u punoj skromnijoj organizaciji, a svoje bogato iskustvo uspješno je iskoristio u borbi s Nikolajem Osokinom.

Rus je ušao u borbu s dvije pobjede i pet poraza, a šesti je doživio već u prvoj rundi jer ga je Zadranin pogodio nogom u jetru. Zapravo, Reljić je od početka borbe izvodio \"middle kick\" sve dok ta noga nije sjela na pravo mjesto.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.