Čestitala i vlada

Reiner čestitao zlatnim veslačima

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Valentin i Martin Sinković
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Damir Martin
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Braća Sinković
Foto: Twitter
Braća Sinković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Sinković
08.05.2016.
u 20:22
Zahvaljujući vama ponovno se hrvatska trobojnica vijorila na pobjedničkom postolju na Europskom veslačkom prvenstvu ovoga puta u njemačkom Brandenburgu - piše u brzojavu predsjednika Sabora Reinera
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora Željko Rainer uputio je čestitku veslačima Damiru Martinu, te dvojcu na pariće Martinu i Valentu Sinkoviću na osvojenim zlatnim odličjima na Europskom prvenstvu u njemačkom Brandenburgu. 

"Zahvaljujući vama ponovno se hrvatska trobojnica vijorila na pobjedničkom postolju na Europskom veslačkom prvenstvu ovoga puta u njemačkom Brandenburgu. Ponovno je tijekom ceremonije dodjele medalja odsvirana hrvatska himna. Zahvaljujući vašim veslačkim uspjesima Hrvatska se nalazi na sportskom vrhu Europe u veslanju. S velikim zadovoljstvom pratim vaše uspjehe. Nastavite tako i dalje na ponos svih nas koji vas bodrimo i budite uzor mlađim generacijama.U ime Hrvatskog sabora i svoje osobno čestitam vam i želim puno uspjeha u budućim natjecanjima, a ponajviše na Olimpijskim igrama u Riju", piše u brzojavu predsjednika Sabora Reinera. 

Europskim veslačkim prvacima čestitala je i Vlada Republike Hrvatske preko svog službenog twitter-profila. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BJ
Bjelovar112
20:39 08.05.2016.

matesa ne cestita ? odmah ga treba izbaciti i staviti komplet nove ljude .