ljetni mercato

Redknapp želi dovesti Raula

Foto: AFP
Redknapp želi dovesti Raula
09.05.2010.
u 10:16
Nakon što su prošlotjednom pobjedom protiv Manchester Cityja osigurali četvrto mjesto u Premiershipu i plasman u Ligu prvaka, u Tottenhamu počinju lagano razmišljati o sljedećoj sezoni.
Pogledaj originalni članak

Menadžer Harry Redknapp razmatra razne opcije kad su u pitanju pojačanja, a među mnogim uglednim nogometnim imenima koja mu ovih dana prolaze kroz glavu, posebno je zanimljivo jedno.

Prema pisanju News of the Worlda, Redknapp će na White Hart Lane pokušati dovesti legendu madridskog Reala Raula Gonzaleza (32). Engleski tabloid navodi kako su Spursi već uspostavili kontakt s Raulovim menadžerom Ginesom Carvajalom, a nadaju se i kako će Real pustiti svoju zvijezdu bez odštete, bez obzira što mu ugovor istječe tek u ljeto 2011. godine.

Raul ove sezone nije bio u prvom planu trenera Manuela Pellegrinija, uglavnom je ulazio s klupe, a u 39 nastupa je postigao sedam golova. No, veliki je napadač i dalje najbolji strijelac Lige prvakja svih vremena sa 66 pogodaka u 128 utakmica.

- Raulovo, kao i sva druga pitanja, marljivo ćemo proučiti, ali tek na kraju sezone - kazao je direktor "kraljevskog kluba" Jorge Valdano, a izvor blizak igraču rekao je NOTW-u kako Raul ne bi imao ništa protiv dolaska u Premierligu.

- Razgovarao je s prijateljima poput Fernanda Morientesa i Michela Salgada, koji su igrali u Engleskoj, i oni su ga ohrabrili na dolazak na Otok.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.