I dalje je to tema

Redknapp: Nije kriv Hazard, nego dječak koji skuplja lopte

Foto: 'Nick Potts/Press Association/PIXSELL'
Redknapp: Nije kriv Hazard, nego dječak koji skuplja lopte
26.01.2013.
u 09:00
Hulk Hogan: Hazard ga nije jako udario, trebao je i jače. Dječak se ponašao glupo
Pogledaj originalni članak

Iako se danas igra većina utakmica FA kupa, na Otoku je i dalje glavna tema Hazardovo udaranje dječaka koji je skupljao lopte u susretu Swansea – Chelsea. U srijedu navečer gotovo sve novine, a i javnost, osuđivale su potez Chelsina igrača, pribijale ga na stup srama, a sada, s vremenskim odmakom, ima i onih koji na sve to gledaju blagonaklonije. Jedan od njih je i trener Arsenala Arsene Wenger.

– Obojica su pogriješila. Dječak koji je skupljao lopte nije se ponašao profesionalno, zadržavao je loptu kako bi trošio vrijeme za domaću momčad. To nije njegov posao.

Hazard je pretjerao

Wenger zna i kako ubuduće izbjeći takve situacije.

– Skupljači lopta morali bi proći obuku na kojoj bi ih se učilo da se jednako moraju ponašati prema domaćoj i prema gostujućoj momčadi. Tada ni igrači ne bi gubili živce. Ipak, moram istaknuti da je i Hazard pogriješio, pretjerao je, iako sam uvjeren da nije namjerno udario dječaka. Kažnjen je, dobio je crveni karton i to je kraj priče. Svaka dodatna kazna bila bi smiješna.

Belgijskog reprezentativca još je žešće branio Harry Redknapp, trener QPR-a.

– Hazard nije kriv! Zamislite frustraciju nogometaša koji želi uvesti svoju momčad u finale kupa, žuri se i trudi, a neki idiot mu ne želi vratiti loptu u igru! Uz to, Hazard nije ni udario njega, već loptu.

Ta je priča nadišla nogomet, prokomentirao ju je i umirovljeni hrvač Hulk Hogan.

– Dječak je kriv jer se ponašao glupo. A Hazard ga čak nije ni udario dobro, trebao je jače.

Najavio zadržavanje

A tko je Charlie Morgan, 17-godišnji dječak koji se našao u središtu skandala? On je sin velškog tajkuna Martina Morgana, koji će jednog dana naslijediti 400 milijuna kuna od očeva hotelijerskog posla. Navodno je već večer prije utakmice na Twitteru najavio da će zadržavati loptu jer, kako je sam napisao, u tome je odličan. I zbog toga ga treba osuditi, to zaista nije njegov posao. Svakako možemo shvatiti i frustraciju nogometaša kojem se žuri, ali nikako ne možemo opravdati njegov potez. Udaranje 17-godišnjeg dječaka, koliko god udarac bio slab, za svaku je osudu. Tako se ne smije ponašati profesionalac koji je uzor djeci diljem svijeta. Vjerojatno zbog toga i postoje suci da bi nadoknadili izgubljeno vrijeme...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.