old trafford

Redknapp: Možemo parirati Manchester Unitedu

Foto: AFP
Redknapp: Možemo parirati Manchester Unitedu
23.04.2010.
u 21:48
Menadžer Tottenhama Harry Redknapp vjeruje u prekid negativnog niza na Old Traffordu uoči utakmice 36. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Manchester Uniteda.
Pogledaj originalni članak

Naime, Spursi su slavili posljednji put u "kazalištu snova" 1989. godine, ali Redknapp smatra da to ne mora ništa značiti.

- Te godine su prošle. Sada su momčadi drugačije, igrači su drugačiji. Nismo pobijedili niti Arsenala 11 godina, pa smo ih pobijedili ove sezone. Prošle smo sezone s njima igrali dva puta neodlučeno. Chelsea je rijetko gubio utakmice ove sezone, ali mi smo ga pobijedili - objasnio je zalog svom optimizmu Redknapp.

Spursi su nakon razočaravajućeg poraza od Portsmoutha u polufinalu FA Cupa pobijedili Arsenal i Chelsea na White Hart Laneu u prvenstvenim utakmicama (u obje s 2-1) i zasjeli na četvrto mjesto na ljestvici ispred Manchester Cityja, mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Sada im je cilj, naravno, to mjesto i zadržati.

- Moramo na Old Traffordu igrati bolje nego li smo igrali u utakmicama protiv Chelseaja i Arsenala da bismo nešto izvukli. United je vrhunska momčad. Siguran sam da bi pobijedili Bayern München u Ligi prvaka da im nisu isključili igrača. Potom su izgubili od Chelseaja, ali kada su trebali rezultat protiv Cityja su zabili u zadnjoj minuti. To je bila za njih utakmica "biti ili ne biti" i izvukli su se kao tipični United. Jaki su, ali mi igramo dobro, imamo samopouzdanja i dat ćemo sve od sebe za dobar rezultat - zaključio je menadžer Spursa.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
domingo1981
23:14 23.04.2010.

Di si \"PraviJanez\"? Cudo, jos nisi komentirao da hrvatski trojac iz tottenhama ne ide na SP. Nije vrag da si zasapo? E, imas jos punih 50 dana da nas razveselis sa svomjim komentarima... nema spavanja! Popustas, bogami...

2K
2Kinfa2
23:33 23.04.2010.

Zaigrajte EREPUBLIK-online igra sadašnjih država za prevlast u svijetu. Srbija, Mađarska i Slovenija zajedničkim snagama napadaju našu zemlju. Registrirajte se preko ovog linka i borite za svoju domovinu! http://www.erepublik.com/en/referrer/Don+Gaspar