Real M. - Tottenham

Redknapp: Boljeg protivnika nismo mogli dobiti

Foto: Pixsell
Redknapp: Boljeg protivnika nismo mogli dobiti
18.03.2011.
u 15:58
Nakon dvoboja s Lyonom, trener madridskog Reala Jose Mourinho morat će i protiv Tottenhama rušiti tradiciju
Pogledaj originalni članak

Španjolski klub, naime, u posljednjih pet utakmice Lige prvaka s engleskim predstavnicima nije okusio slast pobjede, a u četiri te utakmice je izgubio.

- Sretan sam, ne zato što smo dobili laganog protivnika, već što se vraćam u Englesku, a tamo volim igrati! - istaknuo je Jose Mourinho.

Direktor kluba Emilio Butragueno dodao je:

- Bit će teško, Tottenham ima odlične igrače, no nadam se da će naša momčad biti dorasla izazovu.

Rafael van der Vaart imat će poseban motiv. Igrač koji je u Realu nije ostavio dublji trag, sad se nalazi s "krive" strane nišana.

- Fantastičnog smo protivnika dobili! Zbog takvih se dvoboja dolazi na stadione. Ovu su možda i najbolji dani u našim karijerama i moramo uživati u njima. Pišemo Tottenhamovu povijest - istaknuo je oduševljeni menadžer londonskog kluba Harry Redknapp.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KR
krekavac
17:06 18.03.2011.

that_good nego što je Real Madrid naspram ovih modrićevih??? Real je svjetska klasa i klub ima tradiciju i najboljeg trenera na svijetu i ima se za pravo tako postaviti!!! Što bi trebali poštovati Tottenham??? klub tek ima nekoliko nastupa u Ligi prvaka:)

Avatar that_good
that_good
16:25 18.03.2011.

koji seljo ovaj Mourinho --- \" Sretan sam, ne zato što smo dobili laganog protivnika....\" , protivnika se bez obzira na njegove mogucnosti mora poštovati, ajmo Spursi, napravite čudo i zgazite ove zvjezdice !!!

BO
bode
18:07 18.03.2011.

Jose, umišljeni gade!!!! Zbog ovog o Otoku sve ti je ono od prije oprošteno!!! Smlavi gubu englesku!!!!