Real Madrid nudi De la Redu invalidsku penziju

Foto: AFP
Real Madrid nudi De la Redu invalidsku penziju
15.01.2010.
u 10:53
Preostalo troipogodišnje ugovorno razdoblje o radnom odnosu sa svojim nogometašem Rubenom de la Redom (24) želi razvrgnuti madridski Real, donosi Marca.
Pogledaj originalni članak

Nesretni veznjak, dotadašnji španjolski reprezentativac, ne igra otkako se iz još uvijek nejasnih razdoblja srušio na travnjak u Realovoj kup-utakmici u Irunu u listopadu 2008. godine. Prošao je na desetke pregleda, no uzroci kolapsa nisu poznati.

U Realu, s kojim ima igrački ugovor do ljeta 2013. godine, odlučili su pokrenuti proces raskida ugovora, te su De la Redu predložili da će mu nastaviti doživotno plaćati invalidsku penziju u iznosu od 1500 eura.

Bivšem nogometašu takav razvoj situacije, jasno je, ne odgovara. Razmatra mogućnosti zaštite svojih interesa čak i na sudu, a definitivno neće odustati od karijere nogometaša. Namjerava nastaviti s pregledima kako bi pronašao odgovore.

U izdanju od petka Marca piše da je za njegov povratak nogometu vjerojatnost doista minimalna. Navodi se da su Španjolčevi nalazi bili u rukama 13-orice ponajvećih stručnih autoriteta za srčane bolesti, kako u Španjolskoj, tako i u Europi. Niti jedan od 13-orice internista nije se usudio dati djetetu Reala zeleno svjetlo za igru. Svi su preporučili - mirovinu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.