VELIKI RIVALI

Razočaranog Messija pokušao je utješiti i Cristiano Ronaldo

Foto: UESyndication/PIXSELL
Razočaranog Messija pokušao je utješiti i Cristiano Ronaldo
17.04.2014.
u 12:13
Razočaranom Messiju na kraju utakmice prišao je Cristiano Ronaldo koji nije igrao zbog ozljede, zagrlilo ga i pokušao utješiti...
Pogledaj originalni članak

Lionel Messi posljednjih je dana na udaru kritika jer se premalo trudi na travnjaku, a u istom tonu je nastavio i sinoć protiv Real Madrida. Argentinac nije puno toga pokazao i njegova je Barcelona na kraju izgubila sa 2:1 u finalu Kupa kralja.

Razočaranom Messiju na kraju utakmice prišao je Cristiano Ronaldo koji nije igrao zbog ozljede, zagrlilo ga je i pokušao utješiti...

No, navijači Barcelone nisu imali previše razumijevanja za svog najboljeg igrača. Nakon povrataka momčadi na Nou Camp optuživali su ga da se nije ni oznojio, a treneru Gerardu Martinu vikali su: "Tata odlazi!"

>> Junak Bale: Savršena večer... Idemo sada po sva tri trofeja

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
12:40 17.04.2014.

BREAKING NEWS!: Barca traži ponavljanje utakmice! Navodno je trava bila prezelena :-P

KE
keepitreal
12:36 17.04.2014.

messi ga je krenuo primit za kitu

Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:32 17.04.2014.

Mali balavi patuljak dobio velike novce za ništa pa je sad umoran.Ovaj Ronaldo tri sata prije utakmice uređuje frizuru .Balavčad koja zarađuje silne novce za ništa.odmah na Goli Otok .