MATJAŽ KEK:

Razočaran sam pojedincima, ovako se ne igra za Rijeku i morat će si razmisliti

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Razočaran sam pojedincima, ovako se ne igra za Rijeku i morat će si razmisliti
18.09.2014.
u 23:32
- Puno smo govorili prije utakmice o tome kako se postaviti i kako odigrati, ali neki nisu poslušali - rekao je Kek.
Pogledaj originalni članak

Standard je pobijedio Rijeku 2:0, ali teško da bi se našao poznavatelj nogometne igre koji bi izjavio da je belgijski doprvak bio bolja ekipa na terenu. No kako se onda dogodio poraz od dva razlike?

- Naivno smo izgubili, nismo bili dovoljno raspoloženi, a neki igrači nisu mislili dovoljno na Rijeku, misli su im lutale tko zna gdje. Nevjerojatno kako smo odigrali, u Europi to ne prolazi i jako sam razočaran nekim pojedincima. Ne možeš izaći na teren i dati 70 ili 80 posto od sebe. Kad Rijeka nije cjelina onda nije Rijeka - rekao je vidno razočarani trener Rijeke Matjaž Kek.

No i on sam je izvadio Andreja Kramarića, a ne pogubljenog Ivana Krstanovića, koji je sam mogao zabiti tri pogotka i riješiti svaki problem za ekipu s Kantride. Nije se na to osvrtao previše, bio je previše razočaran ostalim detaljima.

- Puno smo govorili prije utakmice o tome kako se postaviti i kako odigrati, ali neki nisu poslušali i ne znam što više tu mogu. Primili smo golove kao da smo osnovna škola. Da igram umjesto njih? Stvarno sam razočaran nekim pojedincima - ponavljao je Kek i osvrnuo se na poništen pogodak:

- Čujem da je bio regularan, ali to je tako, ne možemo u Europi očekivati pomoć, kao što ne možemo očekivati da ne budemo kažnjeni za takav pristup i promašene prilike.

Čak nije želio ni otvoreno reći da je Rijeka bila bolja momčad, ali pripremio je navijače na najizgledniji scenarij.

- Imamo tešku skupinu i ako danas nismo pobijedili, ne znam kad ćemo, ne vjerujem da možemo proći dalje ovako. Zato će neki pojedinci morati razmisliti, a ostali moraju skupiti energiju jer nas za tri dana čeka utakmica s Dinamom - istaknuo je Kek.

>> Rijeci poništen regularan pogodak, Standard pobijedio 2:0!

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar cluesblues
cluesblues
00:33 19.09.2014.

rijeka je ovo trebala dobit, ali nije posteno ni od keka, koji voli primat pohvale poslije pobjeda ali nakon poraza okrivi igrace - trener mora stajat iza svojeg rada i u pobjedama i u porazima a ne trazit alibije u pojedinim igracima (zato postoje izmjene, a nije bas istina da je vise od 3 igraca podbacilo danas)…sve u svemu steta...

MT
mladen.turcic
06:49 19.09.2014.

ima pravo kek,on ih najbolje pozna,,to je inace dinamova boljka da igraci ne daju 100% sebe

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
07:43 19.09.2014.

Krstanovića treba trenutno potjerati!Katastrofa od igrača!!!!!!!Kek je dokazao da nema znanje----------umjesto da već nakon 30 minuta izvadi Krstanovića on na kraju povlači Kramarića!Da sam ja trener Krstanović više nebi igrao za Rijeku!!!!!!!!!!!!!!!