TROŠI BOGATSTVO

Razmažena žena potrošila više od milijun kuna da bi gledala ispadanje od Hrvatske

Foto: Reuters
Rebekah Vardy
Foto: Reuters
Rebekah Vardy
Foto: Reuters
Rebekah Vardy
Foto: Reuters
Rebekah Vardy
Foto: Reuters
Rebekah Vardy
13.07.2018.
u 10:30
Pogledaj originalni članak

Rusi nisu oduševljeni engleskim WAGsicama, prozvali su ih medvjedicama, no one uživaju u kraljevskom tretmanu. Primjerice, Rebekah Vardy, supruga napadača engleske reprezentacije, nije boravila stalno u Rusiji za vrijeme Mundijala, već na svaku utakmicu dolazi privatnim zrakoplovom koji unajmi kako bi s obitelji gledala utakmice. 

Kako su izračunali otočki tabloidi, to ju je zadovoljstvo samo za utakmice u skupini koštalo 140.000 funti (gotovo 1,2 milijuna kuna). Kraljica engleskih WAGsica, kako su tabloidi prozvali Rebekah, tu je rastrošnost opravdala logističkim problemima jer, dok joj suprug pokušava vratiti engleski nogomet na staze stare slave, ona skrbi o četvero djece. 

Naravno, za vrijeme boravka u Rusiji Rebekah s djecom boravi u hotelima s pet zvjezdica pri čemu se o njihovoj sigurnosti brinu zaštitari, što ceh njezina boravka u Rusiji povećava za još nekoliko desetaka tisuća funti. 

Srećom pa joj suprug ima jako dobar ugovor koji će izdržati Beckynu rastrošnost. Jamie će od ugovora s Leicesterom u iduće tri godine uprihoditi 18 milijuna funti, odnosno 120.000 tjedno.

Rebekah se nakon utakmice s Hrvatskom kući vratila tužna jer je njen muž izgubio i Engleska je ostala bez borbe za finale SP-a.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
10:47 13.07.2018.

I sto sad...jel zena trosila tudje novce...nije...kraj price....

Avatar Sokol
Sokol
11:03 13.07.2018.

vratili se doma??? a engleska sutra igra za brončanu medalju. prepotentni i bahati i englezi i engleskinje od 7 godina do 77 čast ekstremnim izuzecima

SO
sokodnaranče
10:49 13.07.2018.

Aj dobro je VL, nemojte vi sad biti bahati 😆