Izbrisani Slepička, Chago i Glavina

Razlaz Butine i Jurčića, Slepička utučen

Foto: 'Zoran Grizelj/Vecernji list'
Razlaz Butine i Jurčića, Slepička utučen
30.09.2009.
u 19:00
Butina je treneru zamjerio zbog nekorektnog odnosa. Vjerojatno se ni on dulje vrijeme neće pojavljivati u prvih jedanaest.
Pogledaj originalni članak

Jednoga dana kada ga djeca budu pitala "tata, zašto si prestao igrati u Dinamu?", Miroslav Slepička će se zacrvenjeti.

– Zato što sam u krivom trenutku poskočio u živom zidu – neuvjerljivo će se pravdati Čeh.

Posrijedi je, naravno, fatalni slobodnjak protiv Anderlechta zbog kojega ispaštaju Slepička i Butina, dok je Mandžukić (još jedan skakač) na "poštedi" jer je on vitalan Dinamov interes.

Još nema objašnjenja
I Butina i Slepička još čekaju trenerovo objašnjenje zašto su izletjeli iz momčadi. Butina je danima inzistirao na razgovoru s trenerom, a kada je shvatio da Kruno gleda u pod kad god se susretnu, Tomo mu se ipak obratio s nekoliko kratkih necenzuriranih rečenica. Među njima je puknulo, to je jasno još od onoga dana kada je Bućo istresao sav svoj jad: "Trener je u pravu, ja sam kriv za sve Dinamove posrtaje."

Slepička je utučen, ali se ne usudi ništa pitati. Šuti i radi. Ako ćemo biti zločesti, možda on i nije tako nesretan. Čeh je jednom zgodom kazao kako se "veseli svakom golu, makar ga postigao na treningu." Sad će veselja biti napretek: na treninzima "izbrisanih" driblaju se drvene lutke, nema vratara, ni pritiska publike...

Calello ispred Chaga
Za one koji se pitaju od čega sada boluje Mathias Chago, iznenađujući odgovor: Ni od čega, zdrav je ko dren! Ali, ni on nije putovao u Temišvar, niti kandidirao na dvije posljednje ligaške utakmice.

Čudno, zna li se da ni za susret s Anderlechtom nije bio u konkurenciji pa nije uspio ništa zabrljati. Još čudnije, kako je "nit' smrdi, nit' miriši" Calello tako osvojio trenera, a još uvijek nije zabilježen niti jedan njegov udarac prema vratima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar swannymir
swannymir
20:37 30.09.2009.

Uopce mi se neda citat clanak. Samo dajem podrsku Butini i Slepicki. Pogotovo Slepicki. On je za Papa doktor nogometa!!!

AG
agram
01:06 01.10.2009.

Nije samo Butina kriv i ako netko u Dinamu zasluzuje korektan odnos onda je to Tomo. To sto je primio neke golove koje nije trebao, Boze moj, to je dio nogometa. Nekada primis, nekada spasis. Cinjenica je da je spasio Dinamo nebrojeno puta ali isto tako je cinjenica da je Tomo na zalasku karijere i upravo zbog toga Dinamo treba traziti kvalitetno rijesenje na golu. Jedino je zalostan nacin na koji se to radi,

GE
gella
20:22 30.09.2009.

Jedino sam da se Butini zahvali i stavi nekog mlađeg na gol a priliku trreba dati Slepicki,Chagu i Glavini..