Odustaje od predsjedničkih ovlasti

Raskol zbog Gorana: Grbić dao ostavku jer se ne slaže s odlukom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Raskol zbog Gorana: Grbić dao ostavku jer se ne slaže s odlukom
20.12.2011.
u 11:37
Upitno je i hoće li Ivanišević voditi meč s Japanom, što je bilo najavljeno
Pogledaj originalni članak

Učinit će to nezadovoljan zbog toga što s Goranom Ivaniševićem nije postignut dogovor. A Goran je, cijeni on, bio spreman preuzeti brigu o svim selekcijama i na njegovu se imenu moglo i profitirati.

Ali, stižu glasovi, ni Čačić – koji o tome ne želi govoriti jer je usredotočen na formiranje vlade – nema ništa protiv Gorana Ivaniševića. Želio je samo održivo rješenje, ne može se kupovati mercedes kad se ima samo za škodu, kažu iz bliskih mu krugova.

Nakon svega nije jasno ni hoće li Goran voditi reprezentaciju protiv Japana.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

VE
Vexans
12:52 20.12.2011.

Gosp,toxic je toksičan ali za sebe.Vidimo da je na rubu letalne doze,tako puno nesreće u jednom čovjeku ! Ma,svi mi volimo Gorana,on je jedinstven.Zašto njega banalizirati politikom,a podobnost je politička natruha.Taj veliki sportaš i veliki čovjek(kad je bilo izrazito potrebno i jedan od rijetkih tog značaja) morao je prihvatiti p saosao selektora u svoju čast(neokaljanu!) bez formalne novčane nadoknade!Dalje,sve troškove koji idu uz taj odgovoran rad,prema specifikaciji,..snosi Savez.Tako bi ostao iznad ovih običnih ljudi.Op.ono o mađarskom spašavanju ne ide Vam na čast!

Avatar toxic alien
toxic alien
14:26 20.12.2011.

20.12.2011. u 12:52h Vexans je napisao/la: ------------------------------------------- Gosp. Vexans, zasto se vi ne uhvatite nekog posla, onako iz ljubavi prema lijepoj vasoj? Ivanisevicu ne treba neka izuzetna inteligencija da bi primjetio kako su prosli vecina onih koji su nesebicno prolijevali krv za Hrvatsku. Da ih barem ostave na miru i prepustene sebi, ne bi ni bilo takvo veliko zlo. Crvena sadisticka gamad osjeca potrebu da se izivljava na tim ljudima, da ih sikanira i ismijava, pravi budale od njih... A svi znamo sto narod misli o onima koji dva puta prave istu gresku, to zna i Ivanisevic.

Avatar toxic alien
toxic alien
12:35 20.12.2011.

Ako mozete namaknuti milijune za turnire u Zagrebu i Umagu, onda nema mjesta izigravanju siromastva. Problem je u tome sto je Ivanisevic politicki nepodoban, po mjerilima vase nove vlasti. Kao osvjedocenom domoljubu, jos iz vremena kad to nije bilo vrlo popularno u svjetskim metropolama, najboljem hrvatskom tenisacu svih vremena nema mjesta u hrvatskom tenisu. Ivanisevic preskup!? Ja mislim da su preskupi oni kojima je Goran preskup. Vidicete koliko ce vas taj Cacic kostati na kraju svog mandata kao potpredsjednik vlade, jedino vas Madjari mogu spasiti ako ga posalju tamo gdje mu je mjesto...