NHL liga

Rangersi izborili 600. pobjedu treneru Vigneaultu

Foto: Reuters/Pixsell
Rangersi izborili 600. pobjedu treneru Vigneaultu
08.02.2017.
u 11:52
Michael Grabner je bio dvostruki strijelac za Rangerse, a zabio je i svoj 25. gol ove sezone
Pogledaj originalni članak

New York Rangers su sinoć sa 4-1 pobijedili Anaheim Duckse i svom treneru Alainu Vigneaultu osigurali 600. pobjedu u NHL-u.

Vratar Henrik Lundqvist imao je čak 43 obrane, što je najviše ove sezone.

Michael Grabner je bio dvostruki strijelac za Rangerse, a zabio je i svoj 25. gol ove sezone, dok su druga dva gola za New York (34-18-1) zabili Oscar Lindberg i Mats Zuccarello.

Vigneault je tako postao peti aktivni trener koji je stigao do 600. pobjede u NHL-u, priključivši se Joelu Quennevilleu (Chicago Blackhawks), Lindyju Ruffu (Dallas Stars), Barryju Trotzu (Washington Capitals) i Darrylu Sutteru (Los Angeles Kings). Također je 15. u povijesti NHL-a koji je ostvario takav rezultat.

Jedini gol za Anaheim (28-17-10) zabio je Jakob Silfverberg.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.