U FINIŠU PRIJELAZNOG ROKA

Rangers odbio Leicesterovih 7,3 milijuna eura za Jelavića

Foto: PA/Pixsell
Rangers odbio Leicesterovih 7,3 milijuna eura za Jelavića
30.08.2011.
u 22:36
Glasgow Rangers odbio je ponudu engleskog drugoligaša Leicester Cityja za Nikicu Jelavića.
Pogledaj originalni članak

Leicester je za hrvatskog napadača ponudio 7,3 milijuna eura što nije zadovoljlo čelnike škotskog kluba.

- Ne znam ništa o tome - s velikim osmjehom na licu kratko je prokomentirao Jelavić vijest iz Škotske, a na kraju treninga zadržao se u dužem razgovoru sa izbornikom Slavenom Bilićem.

Nije isključeno da bi se posljednih sati posljednjeg dana prijelaznog roka moglo ipak nešto odigrati oko našeg nogometaša koji briljira u dresu Rangersa. Poznato je da su za njegove usluge već odavno zainteresirani brojni engleski prvoligaši jer ta razina ipak više zadovoljava Jelavićeve apetite budući da ga se ne tako davno spominjalo i u kontekstu prelaska u Manchester United. No, financijska ponuda od ove Liecesterove ipak mora biti puno izdašnija, smatraju u Glasgowu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
11:25 31.08.2011.

Kako je samo ovaj pravi hrvat Jelavić nemočno i potišteno izgledao posle dve utakmice i ispada od našeg NK Maribora u okršajima za ulazak u Ligu Europa..

DR
dragogera
16:07 31.08.2011.

al svejedno janez moj i takav potisten i nemocan vrijedi kao dva najskuplja slovenska reprezentativca