Optimizam uoči Izraela

Rakitić: Bit će teško, ali vjerujem u sva tri boda

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Rakitić: Bit će teško, ali vjerujem u sva tri boda
06.10.2010.
u 15:27
Ivan Rakitić pršti od optimizma: - Znam da neće biti lako, Izrael je jak, bit će to teška utakmica, ali idemo po pobjedu! Siguran sam da možemo dohvatiti sva tri boda.
Pogledaj originalni članak

Raketa će zajedno s Vukojevićem igrati na zadnjem veznom:

- Najvažnije je biti u udarnoj postavi, a izbornik odlučuje o tome na kojoj ću poziciji igrati. Dobro mi je i na zadnjem veznom, još bolje kad sam više prema naprijed.

Schalke ne briljira, kakva je vaša forma?

- Nije ugodna situacija u klubu pa je jasno da nisam posve zadovoljan ni vlastitom formom. Ali, kad dođem u reprezentaciju, opet mi se vrati samopouzdanje, dobro se osjećam, spreman sam i vjerujem da ćemo se radosni vratiti iz Tel Aviva. Moramo nametnuti svoju igru, imamo igrače za to i, bude li tako, tri će boda biti naša – kaže Rakitić.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
17:10 06.10.2010.

Rakitić: Bit će teško na pošten način to dobiti, ali vjerujem u sva tri boda na neku fintu, prevaru ili kako hrvati vole reči da se snađeš nekako..

FC
fcod
17:16 06.10.2010.

Tko o čemu, Janez o poštenju!? Pa u sloveniji je ucjenivanje obavezni predmet i na maloj i na velikoj maturi, a većina slovenaca i na faksu usavrešava ucjenivanje jer od toga kasnije i žive!

TO
Toni12345
16:52 06.10.2010.

Koji sminkerski komentar..... Stvarno mi nedostaje Niko Kovac...... On je bio barem nogometas sa karakterom.... A ne ove placipicke..... Za to je sve Bilic kriv.... Ne mozes biti trener i prijatelj sa igracima. Ili si prvi ili nisi vise trener @rakiticu Nismo u Crkvi da vjerujemo..... Ili pobjeda ili te vise nema u momcadi.....