LIGUE 1

PSG preokretom do pobjede na Parku prinčeva protiv Lyona

Foto: Jean Catuffe/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
PSG preokretom do pobjede na Parku prinčeva protiv Lyona
19.09.2021.
u 23:28
PSG je ostao maksimalan sa svih šest pobjeda
Pogledaj originalni članak

Nogometaši PSG-a svladali su u 6. kolu Francuske lige kod kuće Lyon s 2-1 golom Maura Icardija u trećoj minuti sudačkog dodatka.

U prvoj Messijevoj utakmici na Parku prinčeva Lyon je skoro pokvario slavlje domaćih navijača, pa su gosti vodili od 54. minute i gola Paquete. Neymar je izjednačio iz penala u 66. minuti, a u 93. je Icardi iskoristio dodavanje Mbappea. 

PSG je ostao maksimalan sa svih šest pobjeda.   

Ranije je Marseille slavio na Velodromeu protiv Rennesa s 2-0 golovima Denga (48) i Harita (71). Duje Ćaleta Car je ostao na klupi. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
09:05 20.09.2021.

Trener PSG,je u 76 minuti poslo Messija na klupu,bas cudno? Ja mislim da ovaj Messi nece docekati Bozic u PSG,eto toliko on vrjedi.....