OBOŽAVAJU GA

PSG nudi Neymaru 40 milijuna eura godišnje

Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
12.02.2016.
u 20:35
PSG je spreman platiti Barceloni 190 milijuna eura odštete, a Brazilcu nevjerojatnih 160 milijuna eura za četverogodišnji ugovor, prenose brazilski mediji
Pogledaj originalni članak

Vodstvo francuskog nogometnog prvaka Paris Saint-Germaina ponudilo je brazilskom majstoru Neymaru čak 40 milijuna eura godišnje plaće, čime bi postao najplaćeniji nogometaš na svijetu.

PSG je spreman platiti Barceloni 190 milijuna eura odštete, a Brazilcu nevjerojatnih 160 milijuna eura za četverogodišnji ugovor, prenose brazilski mediji. Nagađa se kako bi ugovor s odštetom, plaćom i bonusima ukupno iznosio oko 400 milijuna eura.

Francuski mediji pišu kako vlasnik pariškog kluba šeik Nasser Al-Khelaifi obožava brazilskog majstora i sve će učiniti kako bi ga doveo na Park Prinčeva.

Neymarov sadašnji ugovor s Barcelonom traje do lipnja 2018. godine i Brazilac već mjesecima pregovara s Barcom oko novog ugovora. Navodno mu Katalonci nude 16 milijuna eura po sezoni, što je četiri milijuna eura manje od sadašnje plaće Lea Messija.

Veliki interes za njegovim uslugama pokazali su i Real Madrid te Manchester United. No, čini se kako Brazilac ima samo jednu dvojbu. Ostati na Camp Nou ili preseliti se u Pariz.

– Vjerujem kako će Neymar ipak ostati u Barceloni. Međutim, ako se odluči na odlazak, nema šanse da se preseli u Real Madrid. Nije on Juda – poručio je bivša legenda Barcelone Hristo Stoičkov.

>> Ni Neymar ne dobiva što poželi, nije impresionirao prelijepe sestre blizanke

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
dommar36
21:02 12.02.2016.

uzas

RI
rikavac
23:16 12.02.2016.

ovo treba zakonom zabranit prodaju igraca za tolike novce a i zabranit seicima totalno nogomet. Nek idu saudisku arabiju pa nek mlate novcima toliko djece siromasne i naroda siromasnog gladnog on placa 190 miona odstete i d je 40 po sezoni. Zalosno.