reli santa domenica

Prvi WRC na hrvatskoj utrci, voze ga Čibej i Bitterman

Foto: Pixsell
Prvi WRC na hrvatskoj utrci, voze ga Čibej i Bitterman
23.11.2012.
u 11:17
Ivan Goran Čibej i Saša Bitterman predvodit će idućeg vikenda karavanu više od 80 posada na trećem po redu Rallyju Show Santa Domenica, a dečki su njezini lanjski pobjednici.
Pogledaj originalni članak

Atraktivna staza, makadamska podloga i puno, puno prave relijaške kemije bili su odlučujući motiv da nakon ovosezonske stanke ponovno sjednu u trkaći automobil i pokažu svoje vještine.

Bit će zanimljivo vidjeti koliko je u natjecateljima ostalo vatre s obzirom na to da su netom završili natjecateljsku sezonu, a pridružit će im se i respektabilna imena relija iz inozemstva.

– Pozivamo sve ljubitelje relija da nas dođu podržati, a onima koji to još nisu jamčimo da će nakon ovog vikenda to sigurno postati. Zahvaljujući Fuchsovim mazivima i Splitskoj banci prvi put će jedna hrvatska posada na hrvatskoj stazi nastupiti u WRC-automobilu te se pridružiti mađarskim kolegama u davanju ekskluzivne WRC-dimenzije ovogodišnjoj utrci, uvećavajući njezinu privlačnost i jamstvo vrhunskih reli-dvoboja i uživanja u njima – najavljuju Čibej i Bitterman koji će voziti u WRC Škodi Octaviji.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.