PRVA HNL

U Interu optimistični: Idemo po pobjedu, u boljoj smo formi od Hajduka

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
U Interu optimistični: Idemo po pobjedu, u boljoj smo formi od Hajduka
08.03.2016.
u 10:43
Inter je u velikoj seriji. U četiri posljednje utakmice osvojili su od mogućih 12 čak deset bodova.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši zaprešićkog Intera danas će protiv Hajduka odigrati zaostalu utakmicu 26. kola Prve HNL. Utakmica se trebala igrati u subotu, ali je odgođena zbog travnjaka koji je bio prekriven mokrim snijegom.

– Travnjak je sada nešto bolji, ali ne puno. Nama je dobro došlo nekoliko dana više odmora – istaknuo je Samir Toplak, trener zaprešićkog kluba.

Inter je u velikoj seriji. U četiri posljednje utakmice osvojili su od mogućih 12 čak deset bodova. Imaju niz od tri pobjede zaredom.

- Može li danas biti četvrta? Zašto ne? Trenutačno smo u boljoj formi nego Hajduk. Opet, Hajduk je veliki klub, institucija hrvatskog nogometa. Ove sezone uz Dinamo samo njih nismo uspjeli pobijediti – istaknuo je Toplak.

Ne samo da ih nisu uspjeli pobijediti, već nisu postigli nijedan pogodak. U Zaprešiću je bilo 0:2, na Poljudu čak 0:4. Sastav?

Ne mijenjam momčad koja pobjeđuje – kaže trener Intera.

A Brazilac Cassini?

– Dobar je. Ma, odličan. Ne bi Palermo za njega platio Corinthiasu milijun eura. Nažalost za njega, Ottochian i Bočkaj igraju dobro na njegovoj poziciji, ali će sigurno danas dobiti određeni broj minuta. Ušao je protiv Lokomotive i pokazao da zna igrati. Još se polako privikava na Zaprešić i klub, a već je rekao da bi rado ostao i iduće sezone – zaključio je trener Intera. 

>> Održan krizni sastanak u Hajduku: Brbić razgovarao s Burićem i igračima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ST
stankeec
12:08 08.03.2016.

Nista cudno ako Inter dobije,uz dva mlada talenta i trenera u Hajduku vise nista ne postoji..poluproizvodi od igraca,najnesposobnija uprava u povijesti,sportska politika ne postoji..jadno ali bolje trenutno ni ne zasluzuju

ZD
Zdravkecmali
15:15 08.03.2016.

Danas se nastavlja lakrdija.. tići opet ostaju bez bodova.

ZO
zoom
13:14 08.03.2016.

jedva čekam današnji derbi ovih dviju podjednakih momčadi