SUKOB S IZBORNIKOM

Prosinečki ga izbacio, a Vranješ mu odgovorio: 'Slušaj, druže...'

Foto: Reuters/PIXSELL Press Association/PIXSELL
Ognjen Vranješ i Robert Prosinečki
20.02.2019.
u 22:41
Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom koja još nije ni završila, a u kojoj se ovaj dvojac međusobno optužuje za laži i prevare
Pogledaj originalni članak

Skandalima sklon Ognjen Vranješ kojeg je u zvijezde vinula navodna afera s pjevačicom Jelenom Karleušom izbačen je iz reprezentacije BiH.

– Sam je sebe diskvalificirao. Reprezentativac jedne zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide – izjavio je, između ostalog, izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki za agenciju Anadolu i dodao:

– Istina, imat ćemo zbog toga problema, igrao je vrlo dobro na poziciji desnog beka te se nadam da ćemo što prije pronaći adekvatnu zamjenu. 

Nakon toga, na društvenim mrežama oglasio se i izbačeni Vranješ. 

>> Pogledajte videozapis koji je objavio Ognjen Vranješ nakon izbacivanja iz reprezentacije BiH

– Slušaj, druže, budi to što voliš, nemoj nikom da se prodaješ, moraš da se boriš. Znam da nije lako, ne želi to svako, ali ima nas još takvih... – objavio je Vranješ na Instagramu pjesmu "Druže" grupe Beogradski sindikat.

Vranješ je ušao u sukob s navijačima BiH koje je nazvao bauštelcima, onda je tetovirao granice Republike Srpske i lik četničkog vojvode Momčila Đujića, ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata. Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom koja još nije ni završila, a u kojoj se ovaj dvojac međusobno optužuje za laži i prevare.

>> Pogledajte koliko zarađuju najbogatiji nogometaši 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

Avatar Abcda
Abcda
00:02 21.02.2019.

Vranjes nije normalan. I Anderlecht ga je izbacio iz tima.

Avatar picaškandalo
picaškandalo
22:55 20.02.2019.

100% podrška Žutom

IV
ivan3
23:40 20.02.2019.

Bravo Robi imas moju podrsku.