Györ

Proračun milijun eura, plaće do 6000 mjesečno

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
Proračun milijun eura, plaće do 6000 mjesečno
06.08.2010.
u 16:09
Györ je u prošloj sezoni bio treća momčad mađarske lige, a čak 18 kola nije znao za poraz.
Pogledaj originalni članak

Godišnji proračun kluba nešto je veći od milijun eura, a najveća mjesečna plaća nije iznad 6000 eura.

Nogometaši Györa pripremaju se u 50 milijuna eura vrijednom sportskom centru, a utakmice igraju na stadionu sagrađenom 2008. godine, kapaciteta 18.000 natkrivenih mjesta.

Vlasnik kluba, poduzetnik Tsaba Tarsay, unatoč velikim ulaganjima, nikada nije stavljao velike imperative pred svoju momčad, ali zato igrače bogato nagrađuje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
19:11 06.08.2010.

mamiću vidiš kako se stadion radi do kad ćete vi na groblju igrat?

XY
xyxyxy
19:16 06.08.2010.

Tako bi trebalo i u Dinamu. Dati im minimalnu plaću, a velike premije ako ostvare zacrtano. Pa bi vidjeli kako bi letjeli terenom. A ovako, imaju osiguranu ogromnu plaću pa makar stajali na terenu.

BP
bpz
19:51 06.08.2010.

Na stranici kluba Győri ETO FC, http://www.etofc.hu/ možemo saznati da je riječ o trostrukom prvaku četvorostrukom pobjedniku kupa...