Prijateljske utakmice

Pripreme za SP: Danska pobijedila Panamu

Foto: Reuters/PIXSELL
Pripreme za SP: Danska pobijedila Panamu
22.03.2018.
u 23:37
Farski otoci i Latvija su u Torshavnu odigrali 1-1, domaćini su poveli golom Atli Gregersena (27), a za Latvijce je izjednačio Vladislavs Fjodorovs (69).
Pogledaj originalni članak

U pripremnoj utakmici odigranoj u Kopenhagenu nogometaši Danske su slavili protiv Paname s 1-0. 

Panamci su se na Broendby Areni dobro držali sve do 65. minute kada im je zbog neopreznog starta na vrataru Kasperu Scmeichelu isključen centarfor Blas Perez, a četiri minute kasnije Pione Sisto je postigao gol na asistenciju Thomasa Delaneya. 

Obje momčadi će igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Danska je u skupini C s Francuskom, Australijom i Peruom, a Panama u skupini G s Engleskom, Belgijom i Tunisom. 

Farski otoci i Latvija su u Torshavnu odigrali 1-1, domaćini su poveli golom Atli Gregersena (27), a za Latvijce je izjednačio Vladislavs Fjodorovs (69). Luksemburg je u gostima slavio protiv Malte s 1-0 pogotkom Kevina Malgeta u 90. minuti. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
08:59 23.03.2018.

Dobro da naslov nije: "Danska slomila Panamu!"