Završio na odjelu intenzivne skrbi

Preskar se onesvijestio za trčanja Maksimirom

Foto: Mišo Lišanin
Preskar se onesvijestio za trčanja Maksimirom
01.05.2010.
u 20:43
Dok je trčao maksimirskom šumom, 26-godišnji boksač Mario Preskar onesvijestio se i pao. Srećom, trčao je s prijateljem, koji je pozvao hitnu pomoć i obitelj.
Pogledaj originalni članak

 A našli su se tu i policajci, koji su također trenirali, pa je na vrijeme završio u obližnjem KBC-u Rebro. Pretpostavlja se da je riječ o epileptičkom napadu, no to će potvrditi ili demantirati pretrage koje su odmah obavljene.

Premda je završio na odjelu intenzivne skrbi, Mario je već danas razgovarao s obitelji. Preskar se onesvijestio i nakon svoga posljednjeg meča održanog u ukrajinskom gradu Lavovu 29. lipnja 2009. protiv Pedjure. Tada je on to pripisao iscrpljenosti i velikoj vrućini u dvorani.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.