Zanosna Erjona

Prelijepa Albanka koja je javno prokazala bivšeg muža kao slabog ljubavnika stigla u Međugorje

Foto: instagram.com/erjona_sulejmani
Erjona Sulejmani
Foto: Instagram
Erjona Sulejmani
Foto: Instagram
Erjona Sulejmani
Foto: Instagram/Wanda Nara
Erjona Sulejmani
Foto: Instagram
Erjona Sulejmani
Foto: instagram.com/erjona_sulejmani
Erjona Sulejmani
14.08.2020.
u 09:55
Predvečer je posjetila i Plavi križ postavljen 1985. godine
Pogledaj originalni članak

Erjona Sulejmani, nekadašnja Miss Albanije koja je svojedobno bila udana za švicarskog nogometnog reprezentativca Blerima Džemailija, stigla je u srijedu u Međugorje.

Sulejmani je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz glasovitog svetišta, a jednu je potpisala riječima: "Moli se, voli, živi. Zahvaljuj Bogu svakodnevno što ti je dao život."

Predvečer je posjetila i Plavi križ postavljen 1985. godine, mjesto na kojem se još od 4. srpnja 1982. godine redovito sastaje molitvena skupina Ivana vidioca.

Inače, o Sulejmani smo zadnji put pisali u veljači kada je uzburkala duhove javnosti tvrdnjom da su mnogi nogometaši homoseksualci. Tada je rekla da ne razumije zid šutnje, zašto ti momci ne izađu iz ormara te upitala zašto se još uvijek od homoseksualnosti stvara problem.

O seksualnosti nogometaša otvoreno je progovarala i ranije, pa je tako javno posramila i bivšeg supruga Džemailija, kojeg je u medijima prokazala kao slabog ljubavnika.

Navodno je i to bio jedan od razloga rastave braka u siječnju 2018. godine, međutim Sulejmani nije odustala od njega kao prijateljica.

Štoviše, samo nekoliko mjeseci kasnije doputovala je u Rusiju podržati ga tijekom Svjetskog prvenstva te je tom prigodom naglasila da će ga uvijek cijeniti kao bivšeg bračnoga druga, ali i kao oca njihova sina Luana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
14:46 14.08.2020.

Prokažeš na sva usta bivšeg muža kao lošeg jebača i onda se naslikavaš po Međugorju.,ako ovo nije najjače licemjerje onda ne znam koje je...

GE
Gensoman1000
13:04 14.08.2020.

Lol a ipak si se za njega ozenila....lol Pitam se zasto.

Avatar Warded
Warded
12:02 14.08.2020.

Nije ni ona trebala izlazit iz ormara.