Uoči Zlatne lige

Pred domaćim gledateljima, zanima nas samo pobjeda

29.05.2019.
u 07:51
Vjerujem da ćemo danas igrati još bolje i postići prvu pobjedu – rekao je Cima Žukovski
Pogledaj originalni članak

Varaždinska Arena bit će od danas pa do kraja mjeseca u znaku odbojke. Održavat će se dvostruki program odbojkaške Zlatne lige. Prvo će na parket odbojkaši Hrvatske i Estonije (16.30), a potom odbojkašice Hrvatske i Mađarske (19 sati).

Muška reprezentacija u prvom kolu izgubila je od Nizozemske u gostima (2:3).

– Imamo novog trenera koji je poznat u svijetu i sretan sam što mlađi momci u reprezentaciji imaju priliku vidjeti što je europski i svjetski nivo rada. Skupina Zlatne lige je dosta zahtjevna, ali već u prvoj utakmici pokazali smo da nema mjesta strahu. Vjerujem da ćemo danas igrati još bolje i postići prvu pobjedu – rekao je Cima Žukovski, kapetan reprezentacije.

Hrvatske odbojkašice su u prvom kolu, u čudnoj utakmici punoj rezultatskih preokreta, pobijedile Austriju u gostima (3:2). Danas naše odbojkašice, koje vodi talijanski trener Santarelli, igraju s Mađarskom koja je u prvom kolu svladala Francusku.

– Pred domaćim gledateljima, zanima nas samo pobjeda – rekla je Samanta Fabris.

>> Nastup seksi plesačica na utakmici pogledajte u videu na vrhu teksta

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.