APSOLUTNI HIT

Prati ih čak 27 milijuna ljudi! Bizarni pogodak Hajduka osvanuo na najvećoj stranici

Foto: Screenshot/Arenasport
Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Navijači Hajduka
Foto: Screenshot/HNTV
Hajduk - Lokomotiva
Foto: Screenshot/Arenasport
Hajduk - Slaven Belupo
28.10.2019.
u 08:28
Naime, Instagram i Facebook profil koji se zove 433 i koji ima čak 27 milijuna pratitelja objavio je pogodak uz opis: 'Nikad ne slavi predugo i prerano', a manjak koncentracije gostujućih igrača dobro je nasmijao sve u komentarima
Pogledaj originalni članak

Ovog vikenda glavna priča HNL-a bio je 'fantomski' pogodak Hajduka Slaven Belupu

Podsjetimo, u 74. minuti Hajduk je povisio preko Juranovića, a taj pogodak zaista je bio čudan. Vratar Hajduka Josip Posavec loše je dodao loptu rukom, a do nje je brzo došao igrač koprivničke momčadi Glavčić koji je pucao prema praznim vratima Hajduka. Lopta je udarila u stativu nakon dodira Posavca, a vratar Hajduka se bacio u vrata i protresao mrežu te je izgledalo kao da je bio pogodak.

Ipak, lopta nikad nije prošla crtu, a optička varka dobro je prevarila igrače gostiju koji su krenuli slaviti pogodak!  Vratar Ježina čak je otišao do vlastite klupe kako bi proslao 'fantomski' pogodak, a manjak koncentracije protivnika iskoristili su brzo splitski igrački koji su na prazna vrata gostiju krenuli po povećanje vodstva. Ježina se trudio stići, ali Juranović se već našao pred vratima i poslao loptu u nebranjenu mrežu za konačnih 2:0. 

Naravno, taj pogodak izazvao je reakcije medija diljem svijeta o čemu smo već pisali, ali sada su svi nogometni zaljubljenici.

Foto: Screenshot/Instagram
433

Naime, Instagram i Facebook profil koji se zove 433 i koji ima čak 27 milijuna pratitelja objavio je pogodak uz opis: 'Nikad ne slavi predugo i prerano', a manjak koncentracije gostujućih igrača dobro je nasmijao sve u komentarima. 

Pogodak pogledajte OVDJE

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar southman
southman
09:02 28.10.2019.

Ovako je jednom i Bilić slavio uz korner zastavicu dok su nam Turci uvalili gol za izjednačenje !

SS
sokac sa drave
09:16 28.10.2019.

Nikada nije gol kada je stvarno gol.Nikada nije penal kada je ocito penal. Gol i penal su onda kada to kaze sudac i nikako drugcije.

DH
dalibor.hren
09:06 28.10.2019.

Pokažite situaciju iz tridesete minute: Posavec hvata loptu rukom izvan kaznenog prostora!!!