OBJAVIO KLUB

Poznato koji se igrač Reala zarazio koronavirusom

Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Poznato koji se igrač Reala zarazio koronavirusom
02.11.2020.
u 12:47
"Naš igrač Eder Militao je pozitivan na test na COVID-19 koji je proveden u nedjelju ujutro", objavio je Real na svojim službenim stranicama.
Pogledaj originalni članak

Branič Real Madrida Eder Militao pozitivan je na COVID-19, objavio je španjolski prvak u ponedjeljak uoči utakmice Lige prvaka protiv Intera koju igra kod kuće.

"Naš igrač Eder Militao je pozitivan na test na COVID-19 koji je proveden u nedjelju ujutro", objavio je Real na svojim službenim stranicama.

Klub je dodao da su svi ostali igrači iz prve momčadi te trener i njegovi asistenti kao i zaposlenici kluba koji rade izravno s igračima negativni na koronavirus na testiranjima u nedjelju i u ponedjeljak. Prema UEFA-inom protokolu brazilski branič, koji je odigrao tri utakmice ove sezone, treba biti negativan najmanje šest sati prije početka susreta protiv Intera u utorak da bi mu bilo odobreo da zaigra na toj utakmici.

Real, koji je na dnu ljestvice u skupini B, igra u utorak u trećem kolu Lige prvaka protiv Intera, a ta je utakmica od velike važnosti za momčad Zinédina Zidanea nakon što su izgubili prvu utakmicu u skupini B kod kuće od Šahtara (2-3) a onda odigrali neriješeno protiv Borussije Mönchengladbach (2-2).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.