ODUŠEVLJEN IZVEDBOM HAJDUKA

Igor Pamić: Ovakav Hajduk uzima titulu bez problema

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Igor Pamić: Ovakav Hajduk uzima titulu bez problema
05.08.2022.
u 08:21
Splitski bijeli izazvali su euforiju u Dalmaciji, ali i ostatku Lijepe naše.
Pogledaj originalni članak

Igor Pamić oduševljen je igrom Hajdukom u čudesnoj atmosferi poljudskog stadiona. Nekadašnji napadač Osijeka, Dinama, Hanse i Sochauxa, jako je sretan što se Hajduk vratio na pravi put i smatra kako mogu puno napraviti ukoliko ostanu na ovom nivou.

- Ovo je čudesna noć za Hajduk i hrvatski nogomet. Kratko i jasno. Ovo je nešto nevjerojatno. Ovakav Hajduk ja nisam gledao već jedno 15 godina. Pa ja se ne sjećam kad je jedan hrvatski klub ovako izgledao u jednom europskom natjecanju - rekao je div iz Žminja na Net.hr pa zaključio:

- Ovakav Hajduk kao što je bio protiv Vitorije osvaja naslov bez problema. Ali, ovakav Hajduk nemoguće je ponoviti u 30 i više utakmica. Ma, ovo je čudesno. - kaže Pamić.

> VIDEO Pogledajte čudesni trenutak na Poljudu 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

BJ
bjmaro
09:10 05.08.2022.

Počelo je. “ Ovakav Hajduk uzima titulu bez problema “ “Ovakav Hajduk u finalu Konferecijske lige. Uvijek mi je tajna zašto nakon zaista dobre igre Hajduka odmah ovakvi vrišteći naslovi i tako godinama. Kome to koristi ?

Avatar Bud Humski
Bud Humski
09:11 05.08.2022.

Ovaj je vec zaboravio da je prije samo nekoliko dana Hajduk izgledao jadno protiv Varazdina...

ZV
zvezdomor
09:02 05.08.2022.

ovo je neki dalmatinski humor...?