EUROPSKA LIGA

Poznati svi sudionici osmine finala, Dinamovi mogući protivnici Arsenal, Chelsea, Inter...

Foto: Reuters/Pixsell
Europska liga ždrijeb
21.02.2019.
u 23:23
Četvrtfinalne se utakmice igraju 11. i 18. travnja, polufinale 2. i 9. svibnja, a finale Europske lige je 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Bakuu
Pogledaj originalni članak

Ždrijeb parova osmine finala Europske lige održat će se u petak u 13 sati u Nyonu, a među 16 klubova koji su izborili nastavak natjecanja nalazi se i hrvatski prvak Dinamo.

U ovoj rundi natjecanja nema nositelja, niti ikakvih zabrana pa mogu igrati međusobno klubovi iz istih zemalja kao i klubovi koji su igrali u istoj skupini.

"Modrima" prijete velikani kao što su Arsenal, Chelsea, Inter, Sevilla, no Dinamo bi mogao dobiti i daleko lakše protivnike poput praške Slavije, francuskog Rennesa ili kijevskog Dynama.

>> Pogledajte što naši novinari kažu o utakmici Dinama i Viktorije Plzen

U osminu finala plasirala su se tri španjolska kluba Sevilla, Villarreal i Valencija, Englezi Arsenal i Chelsea, talijanski klubovi Napoli i Inter, te Zenit, Eintracht Frankfurt, RB Salzburg, Benfica, Dynamo Kijev, Rennes, Krasnodar i Slavia Prag.

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su sedmog ožujka, a uzvrati su sedam dana kasnije.

Četvrtfinalne se utakmice igraju 11. i 18. travnja, polufinale 2. i 9. svibnja, a finale Europske lige je 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

>> Poslije pobjede Dinama dijelila se legendarna "Plava devetka"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

PI
pinkec
01:03 22.02.2019.

Bravo zagrebački modri dečki! Bravo pravi navijači!

Avatar prahrvat
prahrvat
04:38 22.02.2019.

trebamo raditi na regionalnoj ligi s nekim zemljama iz austrougarske

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:12 22.02.2019.

Salzburg