SABORSKA ZASTUPNICA

Poznata HDZ-ovka prva je žena niželigaša koji u Kupu dočekuje Bjeličin Osijek

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Poznata HDZ-ovka prva je žena niželigaša koji u Kupu dočekuje Bjeličin Osijek
15.09.2021.
u 13:24
Rođena 1. studenoga 1962. u mjestu Sveti Ilija kod Varaždina. Završila Rudarski školski centar u Varaždinu (SSS - tehnička crtačica), a članica je kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Bednje danas od 16 sati u Beletincu igraju utakmicu sezone. U šesnaestini finala Hrvatskog kupa dolazi Bjeličin Osijek.   U posljednjih pet godina u 4. HNL ista ekipa dva puta je osvajala naslov, te je stigla do jednog drugog i jednog trećeg mjesta.

"Skauti Osijeka bili su na našoj prvenstvenoj utakmicu u Gojancu i proučili su našu krvnu sliku. Naravno da je kvalitetna na strani Osijeka, no mi vjerujemo u čuda", rekla  je saborska zastupnica Nadica Dreven Budinski, predsjednica Bednje za Regionalni.com.

"Čast da kao predsjednica vodi klub pripala je Nadici Dreven Budinski. Izabrana je jednoglasno, s mandatom na četiri godine", javili su tada lokalni mediji.

Rođena 1. studenoga 1962. u mjestu Sveti Ilija kod Varaždina. Završila Rudarski školski centar u Varaždinu (SSS - tehnička crtačica), a članica je kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru.

Nogometni klub „Bednja“ Beletinec, osnovan je 1976. i od svog osnivanja do danas postiže zapažene rezultate u Županijskim ligama, kao i u 4. HNL. Ne tako davne 2015. ostvaruje povijesni uspjeh osvojivši Kup Varaždinske županije te se pobjedom u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa plasirao u šesnaestinu u kojoj ispada od prvoligaša Rijeke. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.