DVOGODIŠNJI UGOVOR

Potvrđeno: Igor Bišćan preuzeo novi klub

Foto: Službene fotografije
Potvrđeno: Igor Bišćan preuzeo novi klub
02.06.2017.
u 13:40
- Radujem se novim izazovima. Olimpija je velik klub s potencijalom i dobrim uvjetima za uspjeh. Odmah se bacam na posao, nema previše vremena - rekao je Bišćan
Pogledaj originalni članak

Igor Bišćan potpisao je dvogodišnji ugovor s ljubljanskom Olimpijom, potvrdio je slovenski klub. Bivši nogometaš Liverpoola stiže iz Rudeša s kojim je ove sezone izborio povijesni nastup u Prvoj HNL.

- Radujem se novim izazovima. Olimpija je velik klub s potencijalom i dobrim uvjetima za uspjeh. Odmah se bacam na posao, nema previše vremena - rekao je Bišćan, dok je predsjednik kluba Milan Mandarić poručio:

- Dobili smo dobrog trenera, njegovi rezultati više su nego očiti. Klub sad ima se uvjete za vrhunske rezultate i navijači imaju pravo očekivati uspjehe.

Olimpija je završila na trećem mjestu slovenskog prvenstva pa će Bišćan prvi nastup imati u prvom pretkolu Europske lige.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.