Odluka narednih dana

Posrnuli talijanski div nudi dom Pjaci, a Fiorentina Hajdukovom dragulju

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.09.2016., Zagreb - Kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Turska za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. u Rusiji. Marko Pjaca. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Reuters
Marko Pjaca
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Marko Pjaca
Foto: MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL
Marko Pjaca
09.01.2019.
u 10:21
Hajduk zasad odolijeva ponudama Viola
Pogledaj originalni članak

Sastanak čelnika Juventusa i Fiorentine za sada nije donio konačno rješenje što će se u siječnju dogoditi s Markom Pjacom. Čelnici Stare dame traže veću minutažu za posuđenog hrvatskog reprezentativca, ali ne dođe li to takvog obećanja narednih dana, jedan drugi talijanski klub bi se mogao pokazati kao sretnije rješenje.

Slavni talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da se kao utočište do kraja sezone ponudila Parma, devedesetih godina veliki rival Juventusa i Milana u utrkama za naslove prvaka Italije.

Zanimljivo, tada vrlo moćna Parma nije uspjela staviti ruke na Scudetto, ali je zato bila prilično uspješna u europskim natjecanjima s dvije osvojene titule u Kupu UEFA-e i jednim naslovom u Kupu Kupova.

Tuttosport je, pak, prije nekoliko dana donio informaciju da bi Pjacu rado htio vidjeti i strateg Fulhama Claudio Ranieri, a Di Marzio u istom članku navodi da Fiorentina nudi novce za jednog drugog Hrvata.

U pitanju je mladi branič Hajduka Mario Vušković, o čijoj prodaji splitski klub zasad ne želi čuti niti riječi.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AM
Ameise
11:11 09.01.2019.

Pjaca ako zeli minutazu nek se vrati u HR,imat ce je sigurno i dobit ce kontstantnost. Steta da propada onaj talenat. Tezi put je uvijek pravi put.

Avatar doog_kool
doog_kool
20:38 09.01.2019.

Nek ode i zrinjski..ako je mogo jedan Luka Modric onda moze i Pjaca

BA
bazinga
20:50 09.01.2019.

Balkanski dragulji hhhhhaaaa