Hit na internetu

Popustile kočnice! Teniski par oduševio fanove erotskim plesom

Foto: Reuters/Pixsell/Instagram
Popustile kočnice! Teniski par oduševio fanove erotskim plesom
02.04.2019.
u 21:32
Izgleda da su koreografiju uvježbavali, ali Gael je teško mogao pratiti odlično raspoloženu Elinu
Pogledaj originalni članak

Ukrajinka Elina Svitolina i Francuz Gael Monfils već su neko vrijeme teniski par. Njihova ljubav očito cvijeta što su pokazali erotskim plesom koji su izveli za svoje fanove.

Snimka plesa u hotelu postala je hit na društvenim mrežama. Izgleda da su koreografiju uvježbavali, ali Gael je teško mogao pratiti odlično raspoloženu Elinu.

Inače, Francuz je poznat kao veliki zavodnik tenisačica. Gael je tako prije Elene bio s Alizé Cornet i Dominika Cibulková.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ID
idijot
22:31 02.04.2019.

Erotski ples? Tenis je onda hard core pornić..