STIŽU BATINE I OD VITALIJA?

Ponovno Kličko - Haye?!

Foto: 'GORAN TOMASEVIC'
Ponovno Kličko - Haye?!
29.11.2011.
u 10:10
Iako je točno na svoj 31. rođendan David Haye odlučio otići u boksačku mirovinu, čini se da bi se ipak mogao brzo vratiti u ring.
Pogledaj originalni članak

– Ako se ne radi o nekome tko se preziva Kličko, ja i dalje ostajem u mirovini – ponavljao je boksač iz Londona. Dakako, nikada donedavni svjetski prvak po WBA verziji nije krio želju da bi se želio okušati i s drugim bratom Kličkom.

Spomenuti pojas izgubio je sredinom ove godine u Njemačkoj u ringu s Vladimirom, u borbi u kojoj nije imao nikakve šanse, a sada se želi boriti s pet godina starijim Ukrajincem Vitalijem.

– Ugovor još nismo potpisali, ali pregovaramo, mogla bi ta borba biti u ožujku – kaže  Haye.

Takav razvoj i nije nemoguć, jer ta bi priredba probudila velik interes, zavrtio bi se tu velik novac. I otišao svima u džep...

Oni zlobni mogli bi reći da, s obzirom na to da je riječ o starijem bratu Kličko, Haye ima malo više šanse. Ali, zaista, nema... Pitanje je to novca i ništa više.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
karambita
11:33 29.11.2011.

Ovaj Englez nije normalan...Vladimira nije mogao pobjediti, a on bi da se na Vitaliju sepuri koji je bolji od Vladimira..poslije Vitalija trebat ce mu samo klinicki centar, izbubace ga Vitali kao staru kantu