ŽELJELI VIŠE

Poljski vratar iznenadio nakon Španjolske: 'Zvuči čudno, ali razočarani smo'

Foto: DAVID RAMOS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Poljski vratar iznenadio nakon Španjolske: 'Zvuči čudno, ali razočarani smo'
20.06.2021.
u 08:48
- Još jedna utakmica u kojoj nam je pobjeda pobjegla.Imali smo prilike da slavimo, ali nogomet je takav.
Pogledaj originalni članak

Španjolska nogometna reprezentacija remizirala je s Poljskom i time stigla do tek drugog boda nakon dvije utakmice. Istovremeno, Poljaci su uspjeli isprati gorak okus poraza nad Slovacima.

- Još jedna utakmica u kojoj nam je pobjeda pobjegla.Imali smo prilike da slavimo, ali nogomet je takav. Uvijek imamo samopouzdanja, znamo da to možemo i moramo pobijediti protiv Slovačke. Nije važno jesam li zabio, remizirali smo. Ljudi mogu reći što god žele, ali nam ne mogu osporiti da smo se borili i trudili - rekao je strijelac Alvaro Morata.

Poljski vratar Wojciech Szczesny smatra da se moglo više od boda.

- Još uvijek smo pomalo razočarani iako je Španjolska zaista vodila utakmicu i igrala bolje. Stvorili smo nekoliko dobrih situacija dok je Španjolska, osim kaznenog udarca, imala svega jednu šansu.  Zvuči čudno, ali smo razočarani što nismo slavili. Ostala nam je još jedna utakmica, u kojoj moramo pobijediti ili idemo doma.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Psychlist
Psychlist
14:27 20.06.2021.

Valjda je već dosta dugo jasno da nema više "imena" i automatski dobivenih utakmica. Tko god se plasirao na Euro može iznenaditi svakoga. A posebno oni koji imaju jednog Lewandovskog u špici napada.