Što vi mislite?

Pogledajte sporni jedanaesterac za Dinamo zbog kojeg je Sloga bijesna

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Sloga - Dinamo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Sloga - Dinamo
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Sloga - Dinamo
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Sloga - Dinamo
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Sloga - Dinamo
26.09.2018.
u 19:56
- Lopta je letjela preko mene, ja sam krenuo unatrag, zajedno s našim golmanom, netko od protivničkih igrača me gurnuo s leđa i ja sam u padu uhvatio loptu rukom
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama provukli su se danas u osminu finala Hrvatskog kupa. U Mravincima su pobijedili Slogu s 1:0 golom iz jedanaesterca u 80. minuti kojeg je realizirao Budimir.

No, to je podiglo puno prašine jer domaći igrači smatraju da se radi o nepravdi. 

Mijo Juričić igrao je rukom, zbog čega je sudac pokazao na bijelu točku. No, domaći tvrde da je prije toga bio prekršaj koji nije suđen pa su protestirali. 

>>Pogledajte sporni trenutak utakmice

- Lopta je letjela preko mene, ja sam krenuo unatrag, zajedno s našim golmanom, netko od protivničkih igrača me gurnuo s leđa i ja sam u padu uhvatio loptu rukom. Nisam ju slučajno dotakao, nego uhvatio, jer je bio čisti prekršaj i očekivao sam da će ga sudac svirati, rekao je Juričić nakon utakmice.

S njim se složio i suigrač Mario Marović.

>>Pogledajte ljubavnu priču Luke i Vanje Modrić

- Odigrali smo dobru utakmicu, svaka čast momcima na terenu, stožeru, navijačima i svima koji su nas došli podržati. Jedanaesterac? Pa to je smiješno! I igrači Dinama su priznali da je prije bio prekršaj, rekao je Marović.

A što vi mislite o spornoj situaciji? Svoje odgovore dajte u anketi i komentarima ispod članka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

DU
Deleted user
20:33 26.09.2018.

Ovo nesuvislo škrabalo piše u tonu kao da si je Dinamo "sam dosudio" penal. Svaki slijedeći dosuđeni penal opet za sobom nosi "ankete", snimke (na kojima se zapravo ništa i ne vidi), osuđivanje...ma čista delačeština.

DU
Deleted user
20:36 26.09.2018.

Ovaj bedak koji je uzeo loptu u ruku me podsjeća na golmana koji je obranio nemoguće pa onda s loptom pod rukom otišao u mrežu po svoju kapu...….

Avatar Lovre42
Lovre42
21:05 26.09.2018.

Ja mislim da je igranje rukom u 16-ercu, jedanaesterac.Osim ako je jedan od aktera, Dinamo.