NIZOZEMSKI MAJSTOR

Pogledajte Sneijderove čudesne pogotke u turskom derbiju

Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
Wesley Sneijder
19.10.2014.
u 10:47
Galatasaray je slavio sa 2:1 protiv Fenerbahcea.
Pogledaj originalni članak

Wesley Sneijder odlučio se s 29 godina napustiti Serie A i zaputiti u turski Galatasaray, što su mnogi smatrali korakom unazad. Nestao je s nogometne karte, potom je na Svjetskom prvenstvu pokazao da još uvijek vrijedi, a s dva pogotka u ponajvećem turskom derbiju podsjetio je nogometni svijet tko je i što je.

Galatasary (drugoplasirani iz prošle sezone) i Fenerbahce (aktualni prvak) odigrali su 2:1, atmosfera je bila uzavrela i znalo se da tko pobjedi bit će ispred onog drugog na tablici. Iako je Bruno Alves dobio crveni karton u 53. minuti i ostavio svoj Fenerbahce s igračem manje, činilo se da će susret završiti 0:0.

No u 88. i 90. minuti Sneijder je pogocima za pamćenje zapečatio sudbinu protivničke ekipe - barem u ovom derbiju. Tek je Potuk u sudačkoj nadoknadi smanjio na 2:1, ali to nije bilo dovoljno, navijači Galatasaraya su mogli slaviti pobjedu i Sneijdera, za kojeg se nadaju da na ovome nikako neće stati.

>> Wesley Sneijder postigao prvijenac u pobjedi Galatasaraya

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:08 19.10.2014.

He he sto nije to napravio protiv Islanda.