NIJE MOGLO GORE PO NAS

Pogledajte reakcije Francuza na eliminaciju Hrvatske, jedan komentar osobito se izdvojio

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
14.03.2021.
u 23:14
Čitatelji L'Équipea s velikim zanimanjem pratili su završni dvoboj, a u oko su nam upali njihovi komentari
Pogledaj originalni članak

Hrvatski rukometaši naposljetku neće vidjeti Olimpijske igre unatoč nedjeljnoj pobjedi nad Tunisom (30:27). Mjesto u Tokiju su im uzeli Portugalci, koji su svladali Francusku s 29:28 praktički sa zvukom sirene.

Francuzi su imali loptu dvadesetak sekundi prije kraja, označen je pasiv, a potom su suparnici istrčali kontru (akciju možete pogledati ovdje). Silva je zabio pet sekundi prije isteka vremena i time Kauboje udaljio od Japana.

Jasno, francuski navijači s velikim zanimanjem pratili su taj dvoboj, a u oko su nam upali njihovi komentari na uglednom L'Équipeu.

– Nadam se da nam nikada neće trebati pobjeda Hrvata kako bismo se kvalificirali – napisao je korisnik Ombearn, čija je rečenica skupila najviše lajkova podno izvještaja s utakmice.

– Hrvati nam neće na ovome biti zahvalni

– Nisu li to učinili namjerno kako bi eliminirali Hrvatsku?

– Smrdi li vam ovo malo?

– Hrvatima će ovo teško pasti. Suci su tijekom posljednje akcije digli ruke nakon samo pet dodavanja...

To su samo neki od komentara koje ćete i sami tamo pronaći, ali koji ništa neće promijeniti. Francuska i Portugal idu u Tokio, Hrvatska će svoju prigodu tražiti drugi put...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 106

KE
kentie
23:47 14.03.2021.

ajd' društvo ako ćemo otvoreno i pošteno, kak' je Kljun uspio otići u Atlantu i osvojiti prvo legendarno zlato pred strašnim Švedima, kak...?...pa rukometne babice je gazil kak žohare i lašve...i tko nije mogel izdržat taj dril ,otpadao je kao stara paučina...to je to...nema druge, ili jesi ili nisi u športu...ak' želiš uspjeti, nemreš se izležavati po cijele dane na strunjači i bjesomučno tipkati po mobitelu...

HR
hr76
23:34 14.03.2021.

Ova podlost sa strane naših europskih saveznika Francuza je više nego sportski incident. Barem se sad mirne duše možemo odlučiti za F-16.

RE
RedTree
23:36 14.03.2021.

Prvo zadnje kolo svi trebaju igrati u isto vrijeme. Onaj golman drugo poluvrijeme jedna obrana i on ga ne mijenja, zadnjih 5 minuta falivali a suci ruke u zrak brže nego fitilj.