Nove pohvale

Pogledajte Halilovićeve majstorije: 'Podsjeća na mladog Messija'

Foto: UESyndication/PIXSELL
Alen Halilović
05.10.2015.
u 09:19
– Jako sam sretan. Puno igram, zabio sam gol i imam dvije asistencije. Hvala suigračima, Sporting je jako dobar klub – rekao je Alen
Pogledaj originalni članak

Alen Halilović ovog je vikenda nastavio s odličnim igrama za Sporting. U gostujućoj pobjedi protiv Espanyola (2:1) zabio je svoj premijerni gol u Primeri. 

– Jako sam sretan. Puno igram, zabio sam gol i imam dvije asistencije. Hvala suigračima, Sporting je jako dobar klub – rekao je Alen nakon još jedne odlične utakmice

A već po običaju, nakon svake utakmice na društvenim mrežama objavljuje se video sa svim njegovim potezima, a iznimke nije bilo ni nakon utakmice protiv Espanyola. 

"Još jedan sjajan meč, podsjeća na mladog Messija", pisali su u komentarima oduševljeni navijači.

>>Halilović zabio prekrasan pogodak, pogledajte taj dašak genijalnosti!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

JU
juma
10:15 05.10.2015.

Igra dobro otkad je posudjen u Gijon i vjerovatno će biti i bolji, ali na you tube uradcima svaki igrač može izgledati vrhunski. Ne vidi se recimo krivo dodavanje iz kojeg se izrodio jedanaesterac za Espanyol, niti to da praktički ne sudjeluje u fazi obrane i da je tada njegov tim s igračem manje na terenu.

FI
fijaker
10:42 05.10.2015.

Bravo Alene, hoću reči Hrvoje. Tvoje članke sigurno čitaju u Barceloni pa će ga radi njih vratiti. O nijednom našem igraču se toliko nije pisalo kada je otišao u inozemstvo a imaju (imali su) bolji status od njega. Izgleda da tata i menađer znaju kako se radi s novinarima.

ZO
zoom
09:38 05.10.2015.

kad je bio u dinamu, onda vam nije valjao ništa, bio je "prevara", ali čim je otišao iz dinama, odmah su ga pune novine, svaki dan novi članak + video??! isto i sammir i brojni drugi!!! fuj!