DOKTOR NOGOMETA

Pogledajte čime je Modrić oduševio: 'Drugi mu nisu ni blizu'

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
10.05.2017.
u 23:09
Luka je izveo u 54. minuti kada je bio u teškoj situaciji, okružen dvojicom protivnika, no riješio ih se jedinim potezom petom.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid izgubio je od Atletica s 2:1, no plasirao se u finale Lige prvaka zahvaljujući pobjedi 3:0 u prvom polufinalu. Luka Modrić odigrao je večeras čitavu utakmicu i još jednom pokazao zašto ga smatraju doktorom nogometa.

"Potez za notes" Luka je izveo u 54. minuti kada je bio u teškoj situaciji, okružen dvojicom protivnika, no riješio ih se jedinim potezom petom.

Kapetan hrvatske reprezentacija mogao se upisati i u strijelce. U 68. minuti je tukao, lopta je završila u mreži, no suci su poništili gol jer su procijenili da je Cristiano Ronaldo bio u zaleđu i ometao domaćeg vratara Oblaka.

Uglavnom, navijači su na društvenim mrežama oduševljeni partijom Modrića.

"Luka Modrić je liga za sebe. Najbolji je u onome što radi. Ni jedan igrač mu nije ni blizu. Ni jedan", samo je jedan od komentara navijača.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar patkovic
patkovic
07:44 11.05.2017.

atletiko je bio fenomenalan ali karim je presudio trčanjem po žici

OM
omar
23:28 10.05.2017.

Imamo momčad za polufinale najmanje! Tko tako ne misli nije normalan. Jedina loša karika može ispast HNS i izbor Ante Čačića.

DU
Deleted user
03:12 11.05.2017.

a Benzema kod gola????...VL smutljivci