MAX TV

Počinje emisija o Prvoj HNL - Tribina.hr

Počinje emisija o Prvoj HNL - Tribina.hr
24.02.2012.
u 15:51
Emisija Tribina.hr, koja će se emitirati ponedjeljkom u 20 sati, bit će dostupna svim korisnicima MAXtv-a na kanalu Arena Sport 1
Pogledaj originalni članak

Nakon što je MAXtv sredinom prošle godine preuzeo naslovno sponzorstvo Prve hrvatske nogometne lige i ekskluzivno svojim korisnicima ponudio praćenje više od 100 utakmica u izravnom prijenosu, od sljedećeg ponedjeljka, 27. veljače, na MAXtv-u počinje emitiranje jedine specijalizirane emisije o hrvatskom nogometu pod nazivom Tribina.hr, čime se dodatno obogaćuje ponuda sportskih sadržaja MAXtv-a.

Tribina.hr tako će svakoga tjedna donositi pregled MAXtv Prve lige – najave utakmica i rezultate odigranih utakmica, snimke najzanimljivijih događaja, analize, pregled spornih trenutaka i još mnogo toga. Voditelj emisije bit će poznati sportski novinar i komentator Saša Sušec koji će u svakoj emisiji imati i zanimljive goste, a gledatelji će imati priliku sudjelovati u nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Emisija Tribina.hr, koja će se emitirati ponedjeljkom u 20 sati, bit će dostupna svim korisnicima MAXtv-a na kanalu Arena Sport 1, koji se nalazi u osnovnom programskom paketu. Kako bi informacije iz svijeta domaćeg nogometa došle do što većeg broja ljubitelja nogometa, emisija Tribina.hr će, nakon emitiranja na MAXtv-u, biti dostupna i na regionalnim televizijama (Z1, TV Jadran Split, TV Nova Pula, Varaždinska TV, Vinkovačka TV) te Sportskoj televiziji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BU
budisvoj
23:53 24.02.2012.

FUUUJMAXIMALNO....

SE
senior
10:49 25.02.2012.

A gdje su tu ovi nesposobnjakovići sa HRT kojima plaćamo obaveznu pretplatu. Oni su sami sebi dovoljni, zaboli ih ona stvar za nas. FUUUj.

LI
list68
14:31 25.02.2012.

Ma tko će to gledat, niko ne gleda ni \"HNL\", jedino još Hajduk, kakav takav, ima publiku i navijače, a sve ovo ostalo nije vrijedno spomena.