UOČI BORBE

Počelo je! Pogledajte kako Cormier provocira Stipu Miočića

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Stipe Miočić i Cro Cop
09.05.2018.
u 09:36
“Spavaj s tim pojasom svaki dan do borbe, jer on nakon nje odlazi sa mnom u San Jose. Drag si mi, ali moram te razbiti. Prijatelji možemo biti nakon borbe”, napisao je DC.
Pogledaj originalni članak

Iako su međusobno u jako dobrim odnosima, bilo je za očekivati kako Daniel Cormier neće izdržati bez da barem malo provocira i podbada svog idućeg protivnika, Stipu Miočića. I možemo reći kako je s time upravo započeo.

Sve je krenulo tako da je Miočić jučer odlučio putem Twittera obznaniti kako je do borbe ostalo još točno dva mjeseca. U svom twittu je obznanio kako je potrebno ciljati što više, ali i ostati fokusiran. Znači, jedna vrlo bezazlena poruka, kojom Miočić želi pokazati kako je spreman za ono što ga čeka 7. srpnja. Uz taj upis, Stipe je postavio i svoju sliku, piše Fightsite.

Cormier ipak nije mogao izdržati da ne reagira pa je podijelio tu objavu, uz svoju poruku ispod nje.

“Spavaj s tim pojasom svaki dan do borbe, jer on nakon nje odlazi sa mnom u San Jose. Drag si mi, ali moram te razbiti. Prijatelji možemo biti nakon borbe”, napisao je DC.

Znajući Cormiera, ovo je vjerojatno tek početak podbadanja i provociranja, no vjerujemo kako do borbe neće biti nikakvih zlobnijih poruka, kao što se nadamo i da će duhoviti Stipe znati pokoji puta vratiti. A kao što je Stipe rekao, do borbe je ostalo jedan dan manje nego dva mjeseca. I jedva čekamo! Bit će ovo dobro ljeto!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
matK.O.
13:40 09.05.2018.

pred mikrofonom laje,a kod kuće se*e u gaće jer ga se boji. i sam je to priznao nakon što je stipe razbio ngannoua.