MOGAO BI TEŠKO NASTRADATI

Pobjegao iz izolacije, bijesni sugrađani mu ostavili poruku, a sada mu prijeti drastična kazna!

Foto: Instagram
Pobjegao iz izolacije, bijesni sugrađani mu ostavili poruku, a sada mu prijeti drastična kazna!
23.10.2020.
u 17:03
Luka Jović mogao bi dobiti šest mjeseci zatvora jer se u Beogradu nije držao izolacije
Pogledaj originalni članak

Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu podnijelo optužni prijedlog protiv napadača Real Madrida Luke Jovića zbog kršenja izolacije u Srbiji u ožujku ove godine. Prijeti mu šest mjeseci zatvora.

Podsjećamo, Luka Jović našao se u središtu skandala jer su ga prije sedam mjeseci sugrađani zatekli kako šeće Beogradom umjesto da se nalazi u izolaciji budući da je stigao iz Španjolske.

Jovića su srpski mediji optužili da se vratio iz Španjolske kako bi slavio rođendan voljene djevojke Sofije Milošević, ali je on takvu informaciju opovrgnuo, pa šetnju gradom opravdao riječima da je išao do ljekarne. 

-  Ovi mladići koji su milijarderi, pa misle da mogu sve, ne mogu sve. Hvala, nama su život najstarijih, ali i svih ostalih, važniji od milijuna. Nadam se da će ostati u izolaciji. Pokušaju li izaći , bit će trenutačno uhićeni - rekao je tada srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

Beograđanima ponašanje zvijezde Real Madrida nije bilo nimalo simpatično. Netko je zabilježio kako je u gradu bio nepropisno parkirao svoj skupocjeni Mercedes. Zbog toga mu je redarska služba ispod brisača ostavila "čestitku", a zatekao je Jović po povratku i poruku nekog ljutitog Beograđanina koji mu je napisao: Nemoj više ovako bahato, brale. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AL
alfagt2015
17:28 23.10.2020.

uvjetni zatvor ili novcana kazna