Škugor poražen

Pobjede Galovića, Fett i Mrdeže, Čilić doznao mogućeg protivinika

Foto: AFP
Jana Fett
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Jana Fett
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Jana Fett
Foto: Reuters/PIXSELL
Jana Fett
30.12.2017.
u 12:56
Marin Čilić je prvi nositelj ATP turnira u indijskom Puneu, a u drugom kolu će igrati protiv pobjednika dvoboja Španjolca Carballesa Baene i Indijca Ramanathana.
Pogledaj originalni članak

Kvalifikacijskim mečevima na ATP-WTA turniru u Brisbaneu, ATP turnirima u Dohi i Puneu te WTA turnirima u Shenzhenu i Aucklandu započela je nova teniska sezona, a uspješno su je otvorili i hrvatski predstavnici ostvarivši tri pobjede uz jedan poraz.

Vrbovčanka Jana Fett je u 1. kolu kvalifikacija za WTA turnir u Aucklandu svladala Bugarku Kostovu sa 6-2, 6-1, a Porečanka Tereza Mrdeža bila je bolja od Švicarke Golubić sa 3-6, 7-5, 6-2.

Viktor Galović je u 1. kolu kvalifikacija u Brisbaneu svladao Argentinca Renza Oliva sa 4-6, 6-3, 6-2, dok je Franka Škugora u indijskom Puneu zaustavio Bjelorus Ilja Ivaška pobijedivši Šibenčanina sa 6-3, 6-3.

Foto: Reuters/Pixsell
Jana Fett
Foto: Reuters/Pixsell
Jana Fett
Foto: AFP
Jana Fett
Foto: Reuters/PIXSELL
Jana Fett
Foto: Reuters/Pixsell
Jana Fett

U subotu su napravljeni i ždrijebovi glavnih turnira pa su i najbolji hrvatski tenisači i tenisačice saznali imena suparnika i suparnica na startu nove sezone.

Mirjana Lučić-Baroni i Ana Konjuh su u Brisbaneu. Lučić-Baroni će u 1. kolu igrati protiv Njemice Tatjane Marije, a Konjuh protiv Nizozemke Kiki Bertens. Na WTA turnirima i dalje pod hrvatskom zastavom nastupa Ajla Tomljanović kojoj je u Brisbaneu na domaćem terenu. Dobila je pozivnicu za glavni turnir, a suparnica će joj biti 17-godišnja Australka Destanee Aiava.

U Aucklandu su u glavnom ždrijebu Donna Vekić i Petra Martić. Osječanku u 1. kolu čeka Belgijka Kirsten Flipkens, a Dućanka za suparnicu ima Čehinju Marketu Vondroušovu.

Marin Čilić je prvi nositelj ATP turnira u indijskom Puneu i slobodan je u 1. kolu, dok će u drugom igrati protiv pobjednika dvoboja Španjolca Roberta Carballesa Baene i Indijca Ramkumara Ramanathana. U Indiji je trebao igrati i Ivo Karlović, ali je u petak odustao.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.