RUKOMET

'Plinarima' u Francuskoj prijeti Konan, Vuglač i Lučin još uvijek suspendirani

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
PPD zagreb Gorenje
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
PPD Zagreb
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
PPD Zagreb
22.08.2018.
u 15:27
Nakon što su osvojili prvo mjesto na turniru u Grazu, “plinare” očekuju puno kvalitetniji suparnici.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba za vikend putuju u Francusku gdje će igrati na međunarodnom pripremnom turniru Vendee Hand Trophée. Zagrebaši će u polufinalu igrati protiv francuskog prvoligaša Nimesa.

Nakon što su osvojili prvo mjesto na turniru u Grazu, “plinare” očekuju puno kvalitetniji suparnici. Ako pobijede Nimes, igrat će s boljim iz drugog polufinalnog susreta u kojem igraju Aix i Chambery. U Aixu igra bivši zagrebaš, Slovenac Darko Cingesar, a u momčadi imaju i jednog zanimljivog igrača, Konana iz Obale Bjelokosti.

Chambéry više ne vodi Ivica Obrvan. Na klupi ga je zamijenio Erick Mathe. Za “plinare” će to biti posljednja provjera uoči početka sezone, a prvu službenu utakmicu odigrat će u Našicama protiv Nexea 30. kolovoza u prvom kolu SEHA Gazprom lige.

Što se tiče igračkog kadra, neće više biti dovođenja igrača. Halil Jaganjac ostaje ovu sezonu u Metalurgu i njegov dolazak može se očekivati tek sljedeće sezone. Tin Lučin i Mario Vuglač i dalje u suspendirani, no Disciplinska komisija još nije donijela odluku o težini njihove kazne. Oba igrača, vjerojatno iz nekih svojih razloga, nisu se odazvala u klub na početku priprema (Vuglač), odnosno nakon povratka s juniorskog EP-a (Lučin).

DOLAZE RAFALEI, ALI...

MiG-ovi su trebali biti prizemljeni, ali plan se drastično promijenio: Više je razloga

Plan je bio da preostali MiG-ovi, a sada ih još uvijek leti pet do osam primjeraka, kako kada, završe dijelom u muzejima, naravno prethodno razoružani, a spominjala se tek mogućnost da neki od njih budu i konzervirani, zlu ne trebalo. Računalo se da im ionako ističu zadnji resursi, te nema smisla nastaviti trošiti i na njihovo letenje i održavanje, kad već dolaze noviji, puno mlađi i skuplji Rafalei.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.