DOJMOVI NAKON DEBIJA

Pletikosa: Izgubili smo zbog glupih grešaka

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Pletikosa: Izgubili smo zbog glupih grešaka
14.08.2011.
u 15:56
Stipe Pletikosa u debitantskom nastupu za ruski Rostov upisao je poraz, a za internetske stranice kluba iznio dojmove.
Pogledaj originalni članak

- Imali smo loš dan, igrali ravnopravno, no zbog glupih pogrešaka smo izgubili - rekao je Plete nakon domaćeg poraza od Rostova 1:2 i dodao:

- Sada se moramo boriti za opstanak, ali nadam se da ćemo se dostojanstveno izvući iz ove situacije. Sljedeće nedjelje kod Tereka moramo po sva tri boda.

Hrvatski vratar kaže kako nema problema s razumijevanjem suigrača.

- Glavni problem je psihološke prirode. Pojedinačno smo pristojna momčad, ali moramo uložiti više srca u igru. Nakon 2-3 dobre utakmice u nizu sve će biti bolje - zaključio je Stipe.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
Andreeejjj
01:20 15.08.2011.

Plete, šta ne kažeš, da si primio TI ta dva glupa gola? Krivac si ti i tu nečeš braniti, kao nigdje do sada, jedino kod DeBilića!